Jenei Zoltán országos kórház-főigazgató látogatást tett a salgótarjáni és a balassagyarmati kórházban 

Július 19-én, szerdán az országos kórház-főigazgató, valamint a Nógrád Vármegyei Szent Lázár Kórház és a Balassagyarmati Dr. Kenessey Albert Kórház-Rendelőintézet menedzsmentje munkamegbeszélésen vettek részt. A látogatás alkalmával Jenei Zoltán megtekintette a nemrégiben átadott, új onkológiai központot is

A megbeszélésen, amelyen Dr. Szabó Géza, a Nógrád Vármegyei Szent Lázár Kórház főigazgatója, Dr. Tóth Judit a Balassagyarmati Dr. Kenessey Albert Kórház-Rendelőintézet főigazgatója, valamint a két intézmény vezetősége vett részt, áttekintették a megyei irányítást és ellátást érintő kérdéseket.

Ezután az országos kórház-főigazgató látogatást tett a Nógrád Vármegyei Szent Lázár Kórház Onkológiai Központjában, amely 17,4 milliárd forintos kormányzati támogatással, 3300 négyzetméteren épült meg és 2023. áprilisában kezdte meg működését. Ezt követően a Balassagyarmati Dr. Kenessey Albert Kórház-Rendelőintézet részlegein kísérték végig a főigazgatót a kórház munkatársai, bemutatva intézményük főbb működési területeit.

Fotó: Gyurkó Péter/ Nógrád Vármegyei Szent Lázár Kórház