Adományból rendezik be a nem mindennapi összefogással kialakított várótermet a tarjáni kórházban

Újabb adománynak köszönhetően rendezik be a nem mindennapi összefogással kialakított várótermet a salgótarjáni kórház gyermek-szakorvosi rendelője mellett.

Az új váróterem berendezéséhez több mint 400 ezer forintos adományt vehetett át a napokban dr. Szabó Attila, a csecsemő- és gyermekgyógyászati osztály vezető főorvosa. A felajánlás egy ebesi cégtől érkezett, azt Kerekes Tibor, a Kerekes Kft. ügyvezetője adta át. 

– A cég immár harmadik esztendeje támogatja folyamatosan az osztályt, évente több alkalommal is segítenek – tájékoztatta portálunkat az intézmény. – A most átadott, több mint 400 ezer forintból rendezzük be a várótermet. A gyerekeknek székeket, asztalokat, kis szekrényeket vásárolunk ebből az összegből. 

Mint arról korábban beszámoltunk: a modern, barátságos, matricákkal díszített váróterem kialakítása teljes egészében példaértékű civil összefogással valósult meg. Annak létrehozása jótékony kezdeményezés eredménye. Sokak munkájának, anyagi és tárgyi felajánlásának köszönhetően adták át azt a közelmúltban.