Adomány a megyei kórháznak…

A Procter and Gamble “Segíts te is” jótékonysági akciót bonyolított le a  Rossmann üzletekben. Azok a vásárlók, akik  Pantene hajápolási termékeket vettek, vásárlásukkal hozzájárultak a mellrákkal érintett,  kemoterápiás kezelés következtében hajukat elveszített nőknek paróka megvételének anyagi segítéséhez.

Az akció bevételét az Egészség Hídja Összefogás az Egészségért a Mellrák Ellen Egyesület kapta. A befolyt összegből 200 000 Forintot a Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete kapott, hogy a Szent Lázár Megyei Kórház Onkológiai Osztály érintett betegeinek ellátását segítse.

Mivel  az Egészség Hídja Összefogás az Egészségért a Mellrák Ellen Egyesület jóvoltából 2022. márciusában 52 darab Gisella Mayer márkájú parókát adományozott az Onkológiai osztály betegei részére, így a most felajánlott összegből a hajukat veszített érintetteknek kemoterápiás turbánt, fejkendőt, fejpántot vásároltak, annál is inkább, mert van akinek olyan érzékeny a fejbőre, hogy nem tud parókát viselni. A tetszetős, jó minőségű anyagból készült kiegészítők segíthetnek elviselhetőbbé tenni a betegút nehéz folyamatát.

Képaláírás: Az adományt Kreicsi Mária a Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezetének vezetője adta át Kaszás Erika gazdasági igazgató jelenlétében.